Veelgestelde vragen over SMART@OFFICE®

Waaruit bestaat SMART@OFFICE®

SMART@OFFICE® is een werkplek die gebaseerd is op Microsoft Windows 10, Office 365 en Azure. Door de slimme inrichting kunt u direct productief aan de slag met SharePoint, Yammer, Skype, Delve, Office, teams- en groepsfaciliteiten. En door het handige dashboard kunnen gebruikers direct bij al hun belangrijke informatie en applicaties. Kortom: SMART@OFFICE® is een zeer gebruikersvriendelijke werkplek, waarmee u het allerbeste uit Office 365 haalt omdat mensen sneller, beter en eenvoudiger kunnen samenwerken.

Ik heb al Office 365, kan ik dan toch nog werken met SMART@OFFICE®

Zeker, u zult als geen ander ervaren hebben dat het hebben van Office 365 handig is, maar dat gebruikers niet altijd optimaal gebruik maken van de functionaliteiten. Met SMART@OFFICE® gaan ze per direct beter samenwerken, kennis delen en productiever zijn voor uw organisatie.

Wat biedt SMART@OFFICE® wat ik niet heb als ik zelf Office 365 en Azure regel?

Het inrichten van een eenduidige en eenvoudige werkplek bovenop Office 365 is voor veel organisaties erg complex en tijdrovend. Bovendien sluit dit niet aan bij hun primaire bedrijfsproces. In die gevallen is het veel handiger en goedkoper om een kant-en-klare werkplek af te nemen die op basis van jarenlange ervaring door specialisten is ontwikkeld. Wel de voordelen, niet de lasten dus.

Werkt SMART@OFFICE® samen met mijn bedrijfsapplicaties

SMART@OFFICE® werkt naadloos samen met alle soorten applicaties. Sowieso met alle applicaties die in ‘de cloud’ beschikbaar worden gesteld (SaaS en IaaS applicaties), maar ook vrijwel alle applicaties die binnen uw eigen organisatie worden gehost. Met SMART@OFFICE® kunnen de medewerkers die met deze applicaties moeten werken altijd zonder technische onhandigheden bij hun applicatie. Ook hoeven ze maar 1x in te loggen om vervolgens overal veilig bij te kunnen.

Er zijn zoveel online werkplekken, waarom is SMART@OFFICE® uniek voor mijn bedrijf?

Er zijn inderdaad veel leveranciers die een werkplek leveren op basis van verschillende technieken. Over het algemeen zijn deze werkplekken bedoeld om via een ‘portal’ de functionaliteit op de werkplek beschikbaar te stellen. Dus eigenlijk een centrale plek om bij applicaties, mail, agenda en andere faciliteiten te komen. SMART@OFFICE® is uniek omdat het niet alleen deze onderdelen beschikbaar stelt, maar er vooral ook voor zorgt dat gebruikers intuïtief en heel productief kunnen samenwerken en kennisdelen. Dit komt omdat VX Company goed heeft nagedacht over bestandsopslag, werken in teams en slimmer communiceren in teams. En  deze ervaring heeft doorgevoerd in alle onderdelen van de werkplek. Hierdoor kunnen mensen niet alleen efficiënter werken, maar ook tot veel betere teamprestaties komen.

Hoe kom ik erachter wat SMART@OFFICE® voor mijn organisatie kan betekenen?

De eerste stap is om zelf eens goed na te denken hoe ‘de ideale werkplek van uw organisatie’ eruit ziet. Op basis daarvan laten we u heel graag in een gratis en vrijblijvende demo zien hoe SMART@OFFICE® werkt. Onze ervaring is dat in vrijwel alle gevallen overeenstemming is over de positieve eigenschappen van een ideale werkplek en SMART@OFFICE®. Vraag nu een demo aan!

Voor wat voor organisaties is SMART@OFFICE® interessant?

Vooral voor MKB-organisaties (15 – 500 werkplekken) die serieuze eisen aan ICT stellen en professioneel willen werken is SMART@OFFICE® zeer geschikt. Met name bij organisaties waar samenwerken, kennisdelen en snel tot gewenste (groeps)resultaten komen belangrijk is, zal SMART@OFFICE® een zeer positieve invloed hebben op de werkdag. Maar ook grotere organisaties ervaren veel voordelen door SMART@OFFICE® af te stemmen op hun vaak wat complexere omgeving. Ook hier hebben we vele templates en inrichtingen voor, zodat implementatie betaalbaar en snel is.

Haal meer uit je dag met

Veelgestelde vragen over SMART@OFFICE®