Azure en Office 365. Voor het echte werk gaat u naar VX Company

 

Haal meer uit uw werkdag met AZURE en OFFICE 365

 

MICROSOFT AZURE

Azure kennen we allemaal van de prachtige kleur van de zee. Maar Azure van Microsoft is het cloudplatform van Microsoft die een zee aan mogelijkheden biedt waarmee u het hebben van ‘eigen IT’ overbodig maakt. Het platform biedt vooral veel flexibiliteit doordat het zich eenvoudig laat aanpassen aan de werkelijke IT-behoefte. Handig voor bedrijven met pieken en dalen in de IT-behoefte. Maar Azure is ook ongekend handig voor tal van bedrijven die niet meer willen investeren in eigen ICT-middelen en een betaalbare oplossing zoeken in de cloud.

VX Company is al sinds het ontstaan van Azure bezig met het inrichten, implementeren en migreren van en naar Azure. Zo bouwden en beheren wij vele Azure omgevingen van opdrachtgevers waar tal van bedrijfstoepassingen en werkplekfunctionaliteiten draaien.

 

Jurgen Roeffel

Jurgen Roeffel

Azure GURU

Martijn Schouten

Martijn Schouten

Office 365/SharePoint expert

MICROSOFT 365/SharePoint

Office 365 is de bekende clouddienst van Microsoft. Vele mensen in het bedrijfsleven werken al met Office 365. Onder deze clouddienst vallen onder andere: SharePoint, Delve, Groups, Teams, Skype, Yammer, PowerBI, OneDrive, Staffhub en tegenwoordig zelfs telefonie. In de praktijk worden veel van deze functionaliteiten wel betaald, maar onvoldoende gebruikt. Wij helpen bedrijven in het MKB graag met het verbeterd inrichten van Office 365, zodat bedrijven hier productiviteitsvoordelen uithalen en handige functionaliteiten, waarmee tijd en geld wordt bespaard.

VX Company is gespecialiseerd in Office 365 en heeft al jarenlange ervaring met de onderdelen hierbinnen in de grootzakelijke markt en in het MKB. Van specifiek maatwerk tot snelle inrichting van onze praktijkgerichte standaardtemplates. Wilt u meer uit Office 365 halen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u heel graag verder!

Heeft u een vraag over AZURE of OFFICE 365?

 

Laat het ons weten. Wij helpen u heel graag!